Alle recepten voor de lekkerste hartige taarten!

Websites

Hartige taart en websites
Op veel receptenwebsites staan meerdere recepten voor het bereiden van een eenvoudige hartige taartbodem en de vulling voor de hartige taart. Er staan recepten op internet met vleesvullingen of vegetarische vullingen. Er bestaan zelfs speciale receptenwebsites over het bereiden van hartige taarten. Op veel receptenwebsites staat vaak een duidelijke lijst met ingrediënten en er staat per stap beschreven hoe je de hartige taart moet bereiden. Ook staan er vaak mooie foto’s bij.

 Hartige taart zelf bereiden
Een hartige taart zelf bereiden is helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt. Hiervoor dien je de volgende ingrediënten te kopen:

-          3 eieren
-          1 zakje geraspte kaas
-          1 pakje bladerdeeg uit de diepvries
-          1 zakje roerbakgroente, bijvoorbeeld Italiaanse
-          1 zakje gehaktkruiden, bijvoorbeeld Italiaanse of stroganoff gehaktkruiden
-          250 gram rundergehakt
-          1 pakje 200 milliliter houdbare slagroom.

Bereidingswijze hartige taart
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarmd de oven voor op 200 graden. Rulbak het rundergehakt en doe hier vervolgens de roerbakgroenten en de gehaktkruiden bij. Roerbak dit eventjes. Vet een quichevorm of een springvorm en bekleed deze met het ontdooide bladerdeeg. Doe hierna het groente/gehaktmengsel in de vorm. Mix de eieren met de slagroom en giet dit over het groente/gehaktmengsel. Strooi hier vervolgens de geraspte kaas overheen. Zet hierna de hartige taart 40 minuten in de oven. Als de taart klaar is kan je hem warm eten  met een salade of koud serveren als onderdeel van een borrel.

© 2010. All Rights Reserved. Cookies enabled.