Alle recepten voor de lekkerste hartige taarten!

Kookboeken

Hartige taarten en kookboeken
Er zijn diverse kookboeken verschenen over het maken van hartige taarten. Hierin worden heerlijke en verrassende hartige taart recepten beschreven. Deze boeken kan je vaak kopen via een webwinkel. 

Hartige taart door Jasmin Schults
In dit boekje staan onder meer basisrecepten voor verschillende bodems. Verder vind je hier veel inspiratie en variaties op de bekende hartige taarten. Dit vierkante boekje is klein en bevat kleurenfoto’s. De recepten in dit boekje zijn ook bruikbaar voor beginnende koks.

De lekkerste quiches & hartige taarten door Marlisa Szwillus
In dit kookboek staat duidelijk beschreven hoe je een verrassende quiche of hartige taart kunt bereiden. Daarnaast staan er veel tips, variaties op recepten en aanbevelingen voor bijgerechten en drankjes in.

Easy cooking! Quiches door Stuber, B
Hierin staan heel veel recepten voor heerlijke hartige taarten beschreven, zoals ene broccolitaart. De recepten voor de bodems en de vullingen staan op zo’n manier beschreven, dat ze makkelijk te bereiden zijn.  Dit boekje is vooral bedoeld voor de beginnende kok. In dit kleine boekje staat bij elk gerecht een kleurenfoto.

Quiches en groentetaarten door Ellen Keizer
Dit boekje biedt heel veel keuze aan recepten voor overheerlijke hartige taarten. Eerst worden de basisrecepten beschreven voor hartige taart. Vervolgens komen de vullingen voor de recepten aan bod. Op elke pagina staat één recept dat is geïllustreerd met een foto van het gerecht en een keuze uit de ingrediënten. De ingrediënten staan puntsgewijs opgesomd. De recepten in dit boekje zijn vooral geschikt voor de meer gevorderde kok.

© 2010. All Rights Reserved. Cookies enabled.